Botox

Botox är ett muskelavslappnande medel som används för att behandla ett antal olika tillstånd i kroppen. Det innehåller den aktiva substansen botulinumtoxin typ A och injiceras i antingen muskler, urinblåsans vägg eller djupt in i huden.

Tar bort rynkor I panna.
Tar bort rynkor I glabella ( område mellan ögonbryn )
Tar bort rynkor på sidan av ögonen)

Botoxbehandlingar på Paris Klinik

För att ta bort rynkor och veck

Vill du bli av med onödiga rynkor och veck?
Alla människor förändras i ansikte och kropp med stigande ålder. Och förändringarna är förstås individuella. Ett vanligt besvär i ansiktet är en rynka mellan ögonen som gör att man ser arg ut. Andra problem är ”kråksparkar” runt ögonen, och rynkor på överläppen och i pannan.

En Botox-injektion kan hjälpa dig

Med en Botoxinjektion blir du snabbt och enkelt av med besvärande rynkor eller svettningar.
Effekten av en Botoxinjektion runt ögonen sitter kvar i 3-6 månader och kan därefter upprepas. Vi rekommenderar ofta att dessa behandlingar kombineras med injektionsbehandling av rynkor och ett naturligt, föryngrande resultat som varar längre. Botox injektion är också mycket effektivt mot svettningar. Redan efter ett par dagar efter injektionen är besvären borta.
Effekten varierar hos olika personer men varaktigheten sträcker sig från fyra och ända upp till 12 månader. Botox är godkänt som läkemedel mot svettningar sedan 2003.